Avebe Inside!

Avebe inside

Hoe laat je op een internationale beurs zien dat jouw product de basis is voor veel alledaagse toepassingen. Ook als die link bijna ondenkbaar is. Want wie associeert aardappelzetmeel met bijvoorbeeld het etiket van een wijnfles of het dekbed waar je onder ligt.

In gesprek met Avebe merkten we de behoefte om dat diverse palet van toepassingen te laten zien. Maar hoe?

In de realistische animatie die we hebben bedacht en ontwikkeld, hebben we een huis ‘gebouwd’ met verschillende vertrekken. De kijker wordt rondgeleid en in een oogopslag is duidelijk waar het aardappelzetmeel van Avebe allemaal voor gebruikt wordt.

Mede door de animatie is de European coating show in Nürnberg een groot succes geworden.

Koninklijke-Avebe

Heeft u ook een verhaal dat met de juiste kleur en impact verteld moet worden?

Bekijk ook deze producties:

Film

Uw verhaal, verteld op onze manier! Met de belevingswereld van de kijker als uitgangspunt weten we moeilijke, soms taaie materie te vertalen naar een verhaal dat informeert, motiveert en activeert.

Of het nou gaat om de branding van uw bedrijf, het maken van een introductieprogramma of het informeren van medewerkers over veilig werken: film is het middel om een boodschap over te brengen. We maken videoproducties voor verschillende sectoren en bedrijven.

Animatie

Hoe leg je uit hoe een gasboring op een paar kilometer diepte in zijn werk gaat? Hoe laat je zien hoe een warmtecentrale precies werkt? Veel processen of procedures zijn niet in ‘live’ beelden te vangen.

Daarom maken we in veel producties gebruik van 2D of 3D animaties om die ingewikkelde werkprocessen vereenvoudigd te laten zien.

Een animatie is een doeltreffende manier om de kijker te binden, te boeien en te informeren.

E-learning

Leren moet leuk zijn! Daarom ontwikkelen we eigentijdse e-learning programma’s met een afwisseling tussen leuke ‘doe-het-zelf’ spelletjes, korte filmfragmenten, foto’s, korte informatieve teksten en toetsvragen.

Om de gebruiker nieuwsgierig te maken en om op een leuke manier kennis over te dragen!