Uitleg-animatie Probis Nederland B.V.

Probis Nederland B.V. is een belangrijke speler in de wereld van elektro- en installatietechniek. Een vaste partner voor klanten als Albert Heijn, Gall & Gall, Telstar e.a.

Om een innovatieve nieuwe manier van werken aan een klant te verkopen, is ons gevraagd om in een frisse en moderne animatie uit te leggen wat de voordelen zijn van de nieuwe en efficiëntere werkwijze.

De animatie is in herkenbare vormgeving gemaakt en makkelijk aanpasbaar voor verschillende potentiële prospects van Probis Nederland.

PROBIS-Nederland-Animatie-Film

Bekijk ook deze producties:

Film

Uw verhaal, verteld op onze manier! Met de belevingswereld van de kijker als uitgangspunt weten we moeilijke, soms taaie materie te vertalen naar een verhaal dat informeert, motiveert en activeert.

Of het nou gaat om de branding van uw bedrijf, het maken van een introductieprogramma of het informeren van medewerkers over veilig werken: film is het middel om een boodschap over te brengen. We maken videoproducties voor verschillende sectoren en bedrijven.

Animatie

Hoe leg je uit hoe een gasboring op een paar kilometer diepte in zijn werk gaat? Hoe laat je zien hoe een warmtecentrale precies werkt? Veel processen of procedures zijn niet in ‘live’ beelden te vangen.

Daarom maken we in veel producties gebruik van 2D of 3D animaties om die ingewikkelde werkprocessen vereenvoudigd te laten zien.

Een animatie is een doeltreffende manier om de kijker te binden, te boeien en te informeren.

E-learning

Leren moet leuk zijn! Daarom ontwikkelen we eigentijdse e-learning programma’s met een afwisseling tussen leuke ‘doe-het-zelf’ spelletjes, korte filmfragmenten, foto’s, korte informatieve teksten en toetsvragen.

Om de gebruiker nieuwsgierig te maken en om op een leuke manier kennis over te dragen!