Uitleganimaties Werkplekleren in de techniek

Onderstaande fondsen hebben afgelopen jaar de krachten gebundeld om het werkplekleren in de techniek te onderzoeken. Hoe staat het met leren en ontwikkelen in de technische branches? Hoe belangrijk is dat en aan welke criteria moeten worden voldaan om dit in de praktijk toe te passen?

De uitgeschreven aanbesteding (meer dan 15 deelnemende bedrijven!) is uiteindelijk gegund aan de coalitie tussen Triamfloat en Movere Media. De sterke combinatie van wetenschappelijke know how (TriamFloat) en een eigentijdse kijk op communicatie (Movere Media) was hierin doorslaggevend

Ervaringenclips en animatie:

Het wetenschappelijk onderzoek dat Triamfloat heeft uitgevoerd is het laatste half jaar in de praktijk getoetst bij 31 technische bedrijven. Om bedrijven in die technische branche te motiveren en inspireren om aan werkplekleren te gaan doen, hebben wij van 8 bedrijven korte films gemaakt over de ervaringen die tijdens de pilots zijn opgedaan. Door het hele land met de crew: 1 filmdag per bedrijf, leuke,korte interviews en sferische beelden van de werkvloer.

Ook terug te zien op het platform www.werkpleklerenindetechniek.nl

Heeft u ook een verhaal dat met de juiste kleur en impact verteld moet worden?

Film

Uw verhaal, verteld op onze manier! Met de belevingswereld van de kijker als uitgangspunt weten we moeilijke, soms taaie materie te vertalen naar een verhaal dat informeert, motiveert en activeert.

Of het nou gaat om de branding van uw bedrijf, het maken van een introductieprogramma of het informeren van medewerkers over veilig werken: film is het middel om een boodschap over te brengen. We maken videoproducties voor verschillende sectoren en bedrijven.

Animatie

Hoe leg je uit hoe een gasboring op een paar kilometer diepte in zijn werk gaat? Hoe laat je zien hoe een warmtecentrale precies werkt? Veel processen of procedures zijn niet in ‘live’ beelden te vangen.

Daarom maken we in veel producties gebruik van 2D of 3D animaties om die ingewikkelde werkprocessen vereenvoudigd te laten zien.

Een animatie is een doeltreffende manier om de kijker te binden, te boeien en te informeren.

E-learning

Leren moet leuk zijn! Daarom ontwikkelen we eigentijdse e-learning programma’s met een afwisseling tussen leuke ‘doe-het-zelf’ spelletjes, korte filmfragmenten, foto’s, korte informatieve teksten en toetsvragen.

Om de gebruiker nieuwsgierig te maken en om op een leuke manier kennis over te dragen!

Bekijk ook deze producties: