Avebe Proces-animatie

Avebe werkt met een groot netwerk van aardappeltelers. Die leveren jaarlijks tonnen aardappelen die door Avebe verwerkt wordt. Zetmeel en het eiwit in de aardappel zijn de kostbare, bruikbare bestanddelen.

Wat gebeurt er met een lading aardappelen nadat deze is opgehaald bij de teler? Om dat proces inzichtelijk te maken schakelde Avebe onze hulp in.

Resultaat

Een prachtige cyclische 3D animatie met 2D uitlegtitels.

Stap voor stap in beeld wat er met een lading aardappelen gebeurt en hoe deze beoordeeld wordt.

Film

Uw verhaal, verteld op onze manier! Met de belevingswereld van de kijker als uitgangspunt weten we moeilijke, soms taaie materie te vertalen naar een verhaal dat informeert, motiveert en activeert.

Of het nou gaat om de branding van uw bedrijf, het maken van een introductieprogramma of het informeren van medewerkers over veilig werken: film is het middel om een boodschap over te brengen. We maken videoproducties voor verschillende sectoren en bedrijven.

Animatie

Hoe leg je uit hoe een gasboring op een paar kilometer diepte in zijn werk gaat? Hoe laat je zien hoe een warmtecentrale precies werkt? Veel processen of procedures zijn niet in ‘live’ beelden te vangen.

Daarom maken we in veel producties gebruik van 2D of 3D animaties om die ingewikkelde werkprocessen vereenvoudigd te laten zien.

Een animatie is een doeltreffende manier om de kijker te binden, te boeien en te informeren.

E-learning

Leren moet leuk zijn! Daarom ontwikkelen we eigentijdse e-learning programma’s met een afwisseling tussen leuke ‘doe-het-zelf’ spelletjes, korte filmfragmenten, foto’s, korte informatieve teksten en toetsvragen.

Om de gebruiker nieuwsgierig te maken en om op een leuke manier kennis over te dragen!

Bekijk ook deze producties:

Heeft u ook een verhaal dat met de juiste kleur en impact verteld moet worden?