Kwaliteit is een werkwijze!

Een tevreden klant met een prachtig eindproduct, daar is het ons om te doen! Daarom gaan we samen met op weg. In onze werkwijze zit een aantal belangrijke checkmomenten, waarbij we pas naar de volgende fase gaan na groen licht van de opdrachtgever. En uiteraard zijn er diverse contactmomenten tijdens het hele proces. Onze werkwijze voor fims en animaties is ons routeboek naar een prachtig eindproduct!

Fase 1: Concepting, schrijven en pre-productie

Het traject begint met een brainstorm waarin we samen de uitgangspunten (doelgroep, boodschap etc.) bepalen. Vervolgens bedenken we vrijblijvend een eigentijds concept dat goed past bij uw filosofie. Met dit concept en bijbehorende offerte kunt u draagvlak creëren binnen de organisatie. Wanneer het idee en de prijs aanspreken, volgt de opdrachtbevestiging. We gaan met elkaar in zee! We schrijven het concept uit naar het scenario, de film is dan klaar op papier.

Fase 2: Productie! Filmen, vormgeving uitwerken en een eerste ruwe montage

Nu start de productie. Het scenario zetten we om in een draaiboek; een duidelijk overzicht van hoe, wat en waar we gaan opnemen. Na het filmen volgt de creatieve fase: het monteren! Het juiste tempo, passende muziek, de goede beelden. De ruwe versie, de offline montage, gaan we ‘live’ met elkaar bespreken.

Fase 3: Post-productie. Fijnslijpen, polijsten en oplevering!

De laatste fase is aangebroken: het fine-tunen en mooi maken van de productie. Kleine aanpassingen uit de offline bespreking voern we door. In een professionele geluidsstudio spreekt, de door u gekozen, voice-over de teksten in. We mixen de muziek en audiolagen en nu volgt de laatste hand aan de vormgeving/animaties. De film is klaar! Bij de oplevering verrassen we u met het eindresultaat. Onze werkwijze voor fims en animaties.

Film

Uw verhaal, verteld op onze manier! Met de belevingswereld van de kijker als uitgangspunt weten we moeilijke, soms taaie materie te vertalen naar een verhaal dat informeert, motiveert en activeert.

Of het nou gaat om de branding van uw bedrijf, het maken van een introductieprogramma of het informeren van medewerkers over veilig werken: film is het middel om een boodschap over te brengen. We maken videoproducties voor verschillende sectoren en bedrijven.

Animatie

Hoe leg je uit hoe een gasboring op een paar kilometer diepte in zijn werk gaat? Hoe laat je zien hoe een warmtecentrale precies werkt? Veel processen of procedures zijn niet in ‘live’ beelden te vangen.

Daarom maken we in veel producties gebruik van 2D of 3D animaties om die ingewikkelde werkprocessen vereenvoudigd te laten zien.

Een animatie is een doeltreffende manier om de kijker te binden, te boeien en te informeren.

E-Learning

Leren moet leuk zijn! Daarom ontwikkelen we eigentijdse e-learning programma’s met een afwisseling tussen leuke ‘doe-het-zelf’ spelletjes, korte filmfragmenten, foto’s, korte informatieve teksten en toetsvragen.

Om de gebruiker nieuwsgierig te maken en om op een leuke manier kennis over te dragen!

Contactinformatie

Stuur ons een mail, je hebt binnen 24 uur een antwoord van ons

1. Noorddijkerweg 2, 9734 AT Groningen

2. Prins Bernhardstraat 1a, 9251 GJ Burgum

We zijn trots te mogen werken voor: