Kwaliteit is een werkwijze!

Wat wij belangrijk vinden is dat u tevreden bent! Daarom gaan we samen met u op weg. In onze werkwijze zit een aantal belangrijke checkmomenten, waarbij we pas naar de volgende fase gaan na groen licht van u.

Fase 1: Concepting, schrijven en pre-productie

Het traject begint met een brainstorm waarin we samen de uitgangspunten (doelgroep, boodschap etc.) bepalen. Met deze input bedenken we vrijblijvend een eigentijds concept dat goed past bij uw filosofie. Met dit concept en bijbehorende offerte kunt u draagvlak creëren binnen de organisatie. Wanneer het idee en de prijs aanspreken, volgt de opdrachtbevestiging. We gaan met elkaar in zee! Het concept wordt uitgeschreven in een volledig scenario, de film is dan klaar op papier.

Fase 2: Productie! Filmen, vormgeving uitwerken en een ruwe montage opzetten

Nu start de productie. Het scenario wordt vertaald in een draaiboek, een duidelijk overzicht van hoe, wat en waar we gaan opnemen. Na het filmen volgt de creatieve fase: het monteren! Het juiste tempo, passende muziek, de goede beelden. De ruwe versie, de offline montage, gaan we ‘live’ met elkaar bespreken.

Fase 3: Post-productie. Fijn slijpen, polijsten en oplevering!

De laatste fase is aangebroken: het fine-tunen en mooi maken van de productie. De wijzigingen uit de offline bespreking worden verwerkt. In een professionele geluidsstudio spreekt, de door u gekozen, voice-over de teksten in. De muziek wordt afgemixed, nu volgt de laatste hand aan de vormgeving. De film is klaar! Bij de oplevering verrassen we u met het eindresultaat.

Op zoek naar een film, animatie of campagne? Bel of app: 06-51616368

Film

Uw verhaal, verteld op onze manier! Met de belevingswereld van de kijker als uitgangspunt weten we moeilijke, soms taaie materie te vertalen naar een verhaal dat informeert, motiveert en activeert.

Of het nou gaat om de branding van uw bedrijf, het maken van een introductieprogramma of het informeren van medewerkers over veilig werken: film is het middel om een boodschap over te brengen. We maken videoproducties voor verschillende sectoren en bedrijven.

Animatie

Hoe leg je uit hoe een gasboring op een paar kilometer diepte in zijn werk gaat? Hoe laat je zien hoe een warmtecentrale precies werkt? Veel processen of procedures zijn niet in ‘live’ beelden te vangen.

Daarom maken we in veel producties gebruik van 2D of 3D animaties om die ingewikkelde werkprocessen vereenvoudigd te laten zien.

Een animatie is een doeltreffende manier om de kijker te binden, te boeien en te informeren.

E-learning

Leren moet leuk zijn! Daarom ontwikkelen we eigentijdse e-learning programma’s met een afwisseling tussen leuke ‘doe-het-zelf’ spelletjes, korte filmfragmenten, foto’s, korte informatieve teksten en toetsvragen.

Om de gebruiker nieuwsgierig te maken en om op een leuke manier kennis over te dragen!

Contactinformatie

Stuur ons een mail, we reageren altijd binnen 24 uur    We werken onder andere voor: