Duurzame Innovatie Challenge  Friso Bouwgroep

Duurzame Innovatie Challenge

Friso Bouwgroep was vastbesloten om het verschil te maken op het gebied van duurzaamheid. Het bedrijf deed daarom mee aan de Duurzame Innovatie Challenge van 2018 met als opdracht: bedenk een nieuwe jas voor een duurzame woning. Om deze uitdaging  uit te leggen, is een korte promotiefilm gemaakt.

De promomotiefilm begint met luchtopnames van een drone die over de prefab fabriek van Friso Bouwgroep vliegt. Het beeld toont hoe geavanceerd en efficiënt de productielijn is. Vervolgens zien we close-ups van de medewerkers die met uiterste precisie de onderdelen assembleren. Het is duidelijk dat Friso Bouwgroep een hoogstaand productieproces heeft dat zorgt voor kwalitatief hoogwaardige producten.

We zien niet alleen het productieproces, maar ook de assemblage op locatie. Het verhaal wordt ondersteund door mooie filmische beelden van vier verschillende locaties, die tijdens de twee filmdagen zijn opgenomen. Bijvoorbeeld een woonwijk waar de duurzame woningen van Friso Bouwgroep al zijn gebouwd en bewoond worden.

De Duurzame Innovatie Challenge van 2018 was een succes. Met de promotiefilm slaagde Friso erin om deelnemers uit te leggen wat de uitdaging inhield en om hen te inspireren om nieuwe ideeën te bedenken voor duurzame woningen. De opdracht was niet alleen goed uitgelegd, maar de promotiefilm liet ook zien dat Friso Bouwgroep voorop loopt als het gaat om duurzaamheid in de bouwsector.

Friso Bouwgroep

Friso Bouwgroep is een bouwbedrijf gevestigd in Sneek, Nederland. Friso richt zich op de bouw en ontwikkeling van verschillende soorten projecten, waaronder woningen, kantoren en utiliteitsgebouwen. Het bedrijf heeft een sterke focus op duurzaamheid en innovatie. Het maakt gebruik van moderne technologieën en duurzame materialen om hoogwaardige en energie-efficiënte bouwprojecten te realiseren. Sinds 1885 actief en heeft in de loop der jaren een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare en deskundige partner voor bouwprojecten in heel Nederland.

Heeft u ook een verhaal dat wij met de juiste kleur en impact mogen vertellen?

Bekijk ook deze producties:

We zijn trots te mogen werken voor: