Pet Food

Pet food film

Avebe en aardappelen, bijna één en hetzelfde. Bij Avebe halen ze verschillende bestanddelen uit een aardappel die gebruikt worden voor heel veel verschillende doeleinden: kleding, bouwmaterialen, gezonde plantaardige voeding en ook diervoeding.
Avebe is marktleider als het gaat om het leveren van plantaardige elementen voor Pet food.

Om die expertise te laten zien heeft Movere Media een flitsende, frisse beursclip gemaakt die ook voor andere salesdoeleinden gebruikt kan worden.

Ingrediënten: filmopnames in het laboratorium, in de fabriek en sfeerbeelden herkenbaar voor de consument.

Resultaat
Beursclip, ook voor salesgesprekken en promotie op social media

Bekijk ook deze producties:

Film

Uw verhaal, verteld op onze manier! Met de belevingswereld van de kijker als uitgangspunt weten we moeilijke, soms taaie materie te vertalen naar een verhaal dat informeert, motiveert en activeert.

Of het nou gaat om de branding van uw bedrijf, het maken van een introductieprogramma of het informeren van medewerkers over veilig werken: film is het middel om een boodschap over te brengen. We maken videoproducties voor verschillende sectoren en bedrijven.

Animatie

Hoe leg je uit hoe een gasboring op een paar kilometer diepte in zijn werk gaat? Hoe laat je zien hoe een warmtecentrale precies werkt? Veel processen of procedures zijn niet in ‘live’ beelden te vangen.

Daarom maken we in veel producties gebruik van 2D of 3D animaties om die ingewikkelde werkprocessen vereenvoudigd te laten zien.

Een animatie is een doeltreffende manier om de kijker te binden, te boeien en te informeren.

E-learning

Leren moet leuk zijn! Daarom ontwikkelen we eigentijdse e-learning programma’s met een afwisseling tussen leuke ‘doe-het-zelf’ spelletjes, korte filmfragmenten, foto’s, korte informatieve teksten en toetsvragen.

Om de gebruiker nieuwsgierig te maken en om op een leuke manier kennis over te dragen!