CSG Liudger - De Ring Praktijkonderwijs

CSG Liudger locatie De Ring in Drachten is dé locatie voor uitdagend praktijkonderwijs.

Dit is een vorm van voortgezet onderwijs voor leerlingen van 12-18 jaar die worden voorbereid op een plaats op de arbeidsmarkt en/of doorstroom naar een mbo-opleiding op niveau 1 en 2. Bij locatie De Ring leren leerlingen door te doen. Dit in nauwe samenwerking met scholen en bedrijven. Er kan gekozen worden uit drie leerroutes: de schakelroute, de uitdagende route en de veilige route.

Bekijk ook deze producties:

Film

Uw verhaal, verteld op onze manier! Met de belevingswereld van de kijker als uitgangspunt weten we moeilijke, soms taaie materie te vertalen naar een verhaal dat informeert, motiveert en activeert.

Of het nou gaat om de branding van uw bedrijf, het maken van een introductieprogramma of het informeren van medewerkers over veilig werken: film is het middel om een boodschap over te brengen. We maken videoproducties voor verschillende sectoren en bedrijven.

Animatie

Hoe leg je uit hoe een gasboring op een paar kilometer diepte in zijn werk gaat? Hoe laat je zien hoe een warmtecentrale precies werkt? Veel processen of procedures zijn niet in ‘live’ beelden te vangen.

Daarom maken we in veel producties gebruik van 2D of 3D animaties om die ingewikkelde werkprocessen vereenvoudigd te laten zien.

Een animatie is een doeltreffende manier om de kijker te binden, te boeien en te informeren.

E-learning

Leren moet leuk zijn! Daarom ontwikkelen we eigentijdse e-learning programma’s met een afwisseling tussen leuke ‘doe-het-zelf’ spelletjes, korte filmfragmenten, foto’s, korte informatieve teksten en toetsvragen.

Om de gebruiker nieuwsgierig te maken en om op een leuke manier kennis over te dragen!