Dronefilm laten maken

Uw professionele dronefilm laten maken! Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het filmen met drones en beschikken over alle benodigde vergunningen om zowel binnen als buiten Nederland te filmen.

Bij Movere-media maken we gebruik van drones om unieke perspectieven vast te leggen en dynamische beelden te creëren. Onze FPV-drone stelt ons in staat om te filmen op moeilijk bereikbare locaties en fly-throughs te maken, waardoor uw project vanuit verschillende hoeken wordt belicht.

Een mooi voorbeeld is het maken van een bouwverslag van een nieuw pand. Hierbij leggen wij de voortgang van het project vast vanuit een nieuw perspectief, waardoor u een compleet beeld krijgt van de ontwikkelingen. U kunt deze beelden gebruiken voor marketingdoeleinden en om uw klanten en stakeholders op de hoogte te houden van de voortgang van het project.

Drone-opnames zijn vaak een klein onderdeel van een groter plaatje. Bij een dergelijk verslag gaan we vaak uit van een langere film die we bij oplevering van het pand tonen maar gedurende het bouwproces zijn er een tiental voortgang clips. We maken ook altijd drone-foto’s op hoge resolutie.

Kortom, bij Movere-media kunt u rekenen op:

 • Meer dan 10 jaar ervaring in het filmen met drones
 • Alle benodigde vergunningen om te filmen in binnen- en buitenland
 • Unieke perspectieven en dynamische beelden
 • Bouwverslagen en fly-throughs met FPV Drone
 • Kijker staat voorop. Content moet aansluiten bij de belevingswereld
 • Werken voor toonaangevende klanten
 • Inhoud en didactiek staan voorop
 • Alle benodigde vergunningen en verzekeringen

Wet- en Regelgeving

In de Europese Unie (EU) moeten drone-operators voldoen aan de Europese drone-regelgeving, die op 31 december 2020 van kracht is gegaan. Hieronder staan enkele belangrijke vereisten waaraan drone-operators moeten voldoen:

 • Registratie van de drone: Drones met een gewicht van meer dan 250 gram moeten worden geregistreerd bij de nationale luchtvaartautoriteit van het land waarin de operator is gevestigd.
 • Classificatie van de drone: Drones worden geclassificeerd op basis van hun gewicht, prestaties en risiconiveau. De classificatie bepaalt welke regels van toepassing zijn op de vlucht en welke vergunningen en opleidingen nodig zijn.
 • Opleiding en examen: Afhankelijk van de classificatie van de drone moet de operator een opleiding volgen en een examen afleggen om te bewijzen dat hij of zij de benodigde kennis en vaardigheden heeft om veilig te vliegen.
 • Verzekering: Drone-operators moeten een verzekering afsluiten die de schade dekt die hun drone kan veroorzaken aan derden.
 • Vliegverboden: Er zijn gebieden waar het verboden is om met drones te vliegen, zoals luchthavens, militaire zones en natuurgebieden. De operator moet zich houden aan deze vliegverboden.
 • Veiligheid en privacy: De operator moet de veiligheid en privacy van anderen waarborgen tijdens het vliegen met de drone en moet de regels van de GDPR naleven.

Kortom, drone-operators in de EU moeten zich houden aan de Europese drone-regelgeving, waarbij onder andere registratie, classificatie, opleiding en verzekering verplicht zijn. Daarnaast moet de operator zich houden aan vliegverboden en de veiligheid en privacy van anderen waarborgen tijdens het vliegen met de drone.

Movere-media heeft alle benodigde vergunningen en verzekeringen om binnen de EU te opereren. Daarbuiten werken we met fixers en indien nodig lokale operators.

Heeft u ook een verhaal dat met de juiste kleur en impact verteld moet worden?

Over Movere Media

Movere Media bestaat uit Kris, Alex en een professioneel netwerk van freelancers en bedrijven die qua werkwijze en kwaliteitsniveau aansluiten bij Movere Media. We hebben meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van verhalen vertellen.

We bedenken, we creëren, we werken samen en we genieten!

Movere betekent ‘bewegen’. We verplaatsen ons in de belevingswereld van de kijker, om diezelfde kijker een ervaring te geven en in beweging te krijgen. Door tot de verbeelding te spreken en de soms abstracte praktijk herkenbaar en tastbaar te maken.

Informeren, inspireren en motiveren… oftewel: Movere Media.

Film

Uw verhaal, verteld op onze manier! Met de belevingswereld van de kijker als uitgangspunt weten we moeilijke, soms taaie materie te vertalen naar een verhaal dat informeert, motiveert en activeert.

Of het nou gaat om de branding van uw bedrijf, het maken van een introductieprogramma of het informeren van medewerkers over veilig werken: film is het middel om een boodschap over te brengen. We maken videoproducties voor verschillende sectoren en bedrijven.

Animatie

Hoe leg je uit hoe een gasboring op een paar kilometer diepte in zijn werk gaat? Hoe laat je zien hoe een warmtecentrale precies werkt? Veel processen of procedures zijn niet in ‘live’ beelden te vangen.

Daarom maken we in veel producties gebruik van 2D of 3D animaties om die ingewikkelde werkprocessen vereenvoudigd te laten zien.

Een animatie is een doeltreffende manier om de kijker te binden, te boeien en te informeren.

E-Learning

Leren moet leuk zijn! Daarom ontwikkelen we eigentijdse e-learning programma’s met een afwisseling tussen leuke ‘doe-het-zelf’ spelletjes, korte filmfragmenten, foto’s, korte informatieve teksten en toetsvragen.

Om de gebruiker nieuwsgierig te maken en om op een leuke manier kennis over te dragen!