Veiligheidsfilm

Een veiligheidsfilm die informeert en inspireert!

Onze veiligheidsfilms zijn zorgvuldig ontwikkeld om werknemers van alle niveaus te betrekken en te informeren, van nieuwe werknemers tot doorgewinterde ervaren vakmensen. We maken gebruik van de nieuwste videoproductie-technologieën en -technieken om visueel verbluffende en boeiende films te maken die de aandacht van de werknemers vasthouden en ervoor zorgen dat belangrijke veiligheidsinformatie wordt onthouden. En nog wel belangrijker dan techniek: inhoudelijk sterk en inspirerend en qua vorm verrassend en meeslepend; inhoud en verhaal zijn de factoren die boeiende content opleveren.

De veiligheidsfilms behandelen een breed scala aan onderwerpen, van basis veiligheidsprocedures tot meer geavanceerde technieken voor het omgaan met gevaarlijke stoffen of het werken in gebieden met een hoog risico. We werken nauw samen met onze klanten om onze films af te stemmen op hun specifieke behoeften, zodat alle relevante veiligheidsprotocollen aan bod komen en werknemers de kennis krijgen die nodig is om veilig en efficiënt te werken.

Iedereen aan het eind van de dag weer gezond naar huis!

Een goede veiligheidsfilm is een cruciaal hulpmiddel voor elk bedrijf dat de veiligheid van haar werknemers en de continuïteit van de productie hoog in het vaandel heeft staan. Niet alleen helpen deze films ongevallen te voorkomen door werknemers op te leiden over de juiste veiligheidsprocedures, maar ze besparen ook tijd en geld door de kans op letsel gerelateerde werkonderbrekingen te verminderen.

Movere Media:

  • Meer dan 15 jaar ervaring

  • Kijker staat voorop. Content moet aansluiten bij de belevingswereld

  • Werken voor toonaangevende bedrijven op veiligheidsgebied

  • Inhoud en didactiek staan voorop

  • VCA gecertificeerd

  • Ervaring in diverse LMS omgevingen

Weerbarstige praktijk

Over veilig werken, HSE: ‘Ik werk al 20 jaar op deze manier en het is altijd goed gegaan’. ‘De machine stilzetten is waarschijnlijk veiliger, maar we moeten onze productie halen!’. ‘Het kan wel effe, dat risico valt wel mee’. Herkenbare voorbeelden uit de wereld van HSE, de wereld van de regels en de theorie en de weerbarstige praktijk. Met dilemma’s tussen veilig werken maar ook klantgericht, tussen zorgvuldige procedures en haast op de productievloer. Druk van de klant, van de baas, van collega’s, druk door targets…

Meer dan de ‘Life Saving Rules’

Movere Media helpt bedrijven om veiligheid en veilig werken ‘on top of mind’ te krijgen. Want veiligheid is meer dan het opsommen van de tien geboden of de Life Saving Rules; het gaat om een begrijpelijke uitleg van de spelregels. Interessant en boeiend om naar te kijken.

Movere Media maakt poortvideo’s, interactieve veiligheidsfilms, Safety Alerts en E-learning programma’s voor uiteenlopende klanten in Nederland en daarbuiten.

Heeft u ook een verhaal dat met de juiste kleur en impact verteld moet worden?

Over Movere Media

Movere Media bestaat uit Kris, Alex en een professioneel netwerk van freelancers en bedrijven die qua werkwijze en kwaliteitsniveau aansluiten bij Movere Media. We hebben meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van verhalen vertellen.

We bedenken, we creëren, we werken samen en we genieten!

Movere betekent ‘bewegen’. We verplaatsen ons in de belevingswereld van de kijker, om diezelfde kijker een ervaring te geven en in beweging te krijgen. Door tot de verbeelding te spreken en de soms abstracte praktijk herkenbaar en tastbaar te maken.

Informeren, inspireren en motiveren… oftewel: Movere Media.

Film

Uw verhaal, verteld op onze manier! Met de belevingswereld van de kijker als uitgangspunt weten we moeilijke, soms taaie materie te vertalen naar een verhaal dat informeert, motiveert en activeert.

Of het nou gaat om de branding van uw bedrijf, het maken van een introductieprogramma of het informeren van medewerkers over veilig werken: film is het middel om een boodschap over te brengen. We maken videoproducties voor verschillende sectoren en bedrijven.

Animatie

Hoe leg je uit hoe een gasboring op een paar kilometer diepte in zijn werk gaat? Hoe laat je zien hoe een warmtecentrale precies werkt? Veel processen of procedures zijn niet in ‘live’ beelden te vangen.

Daarom maken we in veel producties gebruik van 2D of 3D animaties om die ingewikkelde werkprocessen vereenvoudigd te laten zien.

Een animatie is een doeltreffende manier om de kijker te binden, te boeien en te informeren.

E-Learning

Leren moet leuk zijn! Daarom ontwikkelen we eigentijdse e-learning programma’s met een afwisseling tussen leuke ‘doe-het-zelf’ spelletjes, korte filmfragmenten, foto’s, korte informatieve teksten en toetsvragen.

Om de gebruiker nieuwsgierig te maken en om op een leuke manier kennis over te dragen!